Roosjes Tropische Broodjes

Liefde gaat door de maag.

Over

mijn verhaal

Liefde gaat door de maag! Helemaal als het om Surinaamse liefde gaat.

Een idee is geboren

Als klein meisje maakte ik al kennis met de Surinaamse keuken. Mijn moeder leerde mij de basis gerechten uit het land waar mijn roots liggen. Toen ik zelf ging experimenteren met eten en kruiden ontdekte ik mijn passie. En die passie proef je terug in mijn gerechten. Je kunt er je vingers bij aflikken.


Om niet alleen mijn familie, maar ook anderen te kunnen laten genieten van mijn heerlijke gerechten, ben ik ┬┤Roosjes Tropische Broodjes` begonnen. Eerst alleen op markten met smakelijke broodjes en kleine gerechten maar nu ook in Hoogwoud! En dan is er natuurlijk nog catering voor (bedrijfs)feesten. In overleg kunnen we het zo gek maken als de klant wil. Of het nu een compleet buffet of schalen met heerlijke hapjes zijn: ik kook met liefde voor je!


Met liefde en passie koken doe ik natuurlijk alleen met verse ingredi├źnten. Zo smaken mijn gerechten nog lekkerder. Kom je mijn Surinaamse liefde proeven?

-Roos Schilder-

Mijn eerste keer op de markt in Alkmaar met alle hulp van mama en wederhelft.

De eerste dag dat ik op de markt stond was ik zo verschrikkelijk nerveus. Ik heb de avond ervoor geen oog dicht gedaan maar dat was natuurlijk nergens voor nodig. De dag begon gelijk heel druk, iedereen wilde een broodje eten. Sommige klanten kwamen terug voor een extra broodje en 1 kindje had wel 3 bread rolls op. Iedereen vond het eten super lekker.

Waarom bij mij?

Ik kook de lekkerste Surinaamse-Hindoestaanse homemade gerechten in Hoogwoud.


Al mijn producten zijn vers en worden op de dag van de verkoop gemaakt. Het proeft zoals Oma het eten vroeger maakte.


Gewoon Lekker!